lauantai 24. tammikuuta 2015

Jos unettomuus vaivaa - M-Bakeryn aamupala Kauppahallissa


Musasuositus: Nassaun fasaanin elektrojazzfunk biisillä Vaillant pyöräyttää aamun kuin aamun käyntiin. Jopa liian aikaisen aamun.

Turku viikonloppuaamuisin on kuin aavekaupunki. Jos kuitenkin sattuu heräämään lauantaiaamuna kello kahdeksan kuolemaisillaan nälkään, ei tarvitse vaipua epätoivoon. Silloin kannattaa suunnata Turun remoteerattuun kauppahalliin, jonne suht vastikään muuttanut Piece of cake - M-Bakery Café tarjoaa lauantaisin aamista klo 8 - 11 hintaan 9,90 euroa.

Aamupalaan sisältyy kahvi/tee ja aamupalaleivätarvikkeet: kolmea eri leipää, juustoa ja leikkeleitä, salaattia, tomaattia ja kurkkua. Lisäksi tarjolla on herkullista ananasmehua, tuoreita hedelmiä ja munakasta. Perinteisesti tarjolla on myös puuroa. Tarjolla oleva leipä on hyvää ja vaikuttaa itse leivotulta. Kasvissyöjän näkökulmasta on ongelmallista, että juustot ja leikkeleet tarjoillaan vierekkäin. Myös munakas ja pekoni ovat tarjolla samassa säilytysastiassa, joten munakas jää tällä kertaa maistelematta. Aamupala on kuitenkin valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista ja varsinkin kaurapuuro ja itsetehty mansikkahillo vievät suoraan lapsuuden mummulaan.

Hintaansa nähden aamis on ihan toimiva, vaikka onkin ehkä kasvissyöjän näkökulmasta liian perinteinen ja hotelliaamupalamainen. Toisaalta aikaiseen aamuaikaan lauantaisin Turussa ei ole paljon muutakaan tarjontaa, joten voipi olla, että täältä löytää itsensä vielä toistamiseen. Jos nyt sattuu käymään niin hullusti, että herää taas ennen yhtätoista lauantaina.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti