Scandinavian Music Groupin Omenankukan terälehtiä biisin tahdissa.
Vietin lapsuuden kesät mamman ja papan luona saaristossa. Pihalla oli paljon omenapuita, ja mamma teki aina syksyisin ihanaa omppuhilloa. Tässä hillossa maistuu edelleen lätyt ja lapsuuden kesät meren rannalla.
Ainekset
1 kg omenoita
300 - 400 g sokeria
2 dl vettä
Ohjeet
1. Kuori ja paloittele omenat.
2. Kiehauta vesi ja sokeri.
3. Lisää omenat ja keitä 10 - 20 minuuttia, kunnes omenat alkavat soseutua.
4. Kuori hillon päältä vaahto.
5. Kaada hillon kuumennettuihin hillopurkkeihin.
Vinkki. Jos et pidä siitä, että omenat tummuvat liikaa, lisää hilloon hieman sitruunamehua.
.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti