tiistai 3. maaliskuuta 2015

Grillikauden avajaiset: halloumihamppari

Musasuositus: Grillikauden avajaisiin kuuluu ehdottomasti kesähitti Summer in the city vuosien takaa.

Maaliskuun kunniaksi grillikausi on nyt avattu. Nopsa halloumiherkku valmistuu tosin nopeasti ja helposti myös sisätiloissa, jos ei ihan vielä tarkene istua pihalla. Nälkäisen kokin paras ystävä on valmis sämpylä, josta saa tuunattua salonkikelpoisen sutimalla pintaa hieman öljyä ja grillaamalla siihen rapsakan paistopinnan.

Ainekset
4 sämpylää
1 pkt halloumia
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
öljyä
balsamico-viinietikkaa

Ohjeet
1. Leikkaa sipuli siivuiksi.
2. Kuullota sipulit.
3. Leikkaa halloumi ja kesäkurpitsa noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
4. Grillaa halloumi ja kesäkurpitsaviipaleet.
5. Valele sämpylät sulatetulla öljyllä ja paahda kuumalla grillillä.
6. Kokoa hampurilaiset. Mausta balsamico-kastikkeella.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti