Musasuositus: Joulun kunniaksi pistetään soimaan Den gamla Vaktparaden, jota lauleskeltiin tämän vuoden joulukonsertissa kuoron kanssa.

Ainekset
1 myskikurpitsa (n. 1 kg)
1 sipuli
5 porkkanaa
1 l vettä
1 tl kuminaa
1 tl jauhettua inkivääriä
1 - 2 kuivattua chiliä
kasvisöljyä
Tulokset
1. Leikkaa kurpitsa paloiksi ja paahda uunissa 225 asteessa 15 - 20 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat pehmeitä.
2. Paloittele sipuli ja kuullota öljyssä.

4. Lisää vesi ja kiehauta.
5. Kuori ja paloittele porkkanat.
6. Keitä 15 - 20 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä.
7. Lisää paahdetut kurpitsat ja lisää keittoon pariksi minuutiksi.
8. Kun keitto on kuumaa, soseuta tehosekoittimella.
9. Tarjoa heti esimerkiksi pähkinöiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti