Kesäloma alkoi, eikä mikään voita hyvyydessä mac and cheeseä. Resepti on
yksinkertaisuudessaan loistava. Hifistelyn vuoksi lisäsin makaronin ja
juuston joukkoon myös kuullotettua sipulia ja purjoa. Tämän kikan opin
niinkin yllättävältä taholta kuin Bones-sarjasta. Bones vierailee
kokkiystävänsä ravintolassa, jonka erikoisuus on mac anc cheese
pienellä twistillä.
Musasuositus: Mac and Cheesen kanssa nautittavaksi sopii erinomaisesti Bones Theme The Crystal Method -bändiltä.
Musasuositus: Mac and Cheesen kanssa nautittavaksi sopii erinomaisesti Bones Theme The Crystal Method -bändiltä.
250 g makaronia
250 g raastettua cheddaria
2 sipulia
1 purjo
1 dl maitoa
suolaa ja mustapippuria
oliiviöljyä
Ohjeet
1. Keitä makaronit ohjeen mukaan suolatussa vedessä.
2. Kuullota pilkotut sipulit ja purjo. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Sekoita sipuli-purjoseos kypsien makaronien joukkoon.
4. Levitä makaroni-sipuli-purjoseosta vuodellun vuoan pohjalle ja lisää päälle juustoraastetta. Vuokaan mahtuu suurin piirtein kolme kerrosta, juustoa vielä päällimmäiseksi.
5. Laita juuston päälle vielä mustapippuria ja hieman oliiviöljyä.
6. Lorauta vuokaan lopuksi hieman maitoa.
7. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
8. Nautiskele!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti